Detrye e posacme

$12.95

Untitled Document Përshkrimi: Filmi është bazuar në ngjarje reale të viteve 50. Tomorri është i infiltruar në një grup të agjenturave të huaja. Ai fiton besimin e Zylfiut, Eminesë, Ndrek Gjergjit, të lidhur me agjenturat dhe Anton Murrizit që vjen nga jashtë. Kështu Tomorri zbulon dokumente sekrete, baza dhe mjete komunikimi. Tomorri lufton për të shkatërruar këto agjentura.

Bashkëpunëtorë: Piro Milkani, Grigor Ikonomi, Vitori Çeli, Xhevat Behri

Aktorë: Ndrek Luca, Prel Lkunda, Loro Kovaçi, Marie Logoreci, Antoneta Fishta, Sander Prosi, Gaqo Spiro, Skënder Plasari, Xh. Borja, Lutfi Hoxha, Elez Kadria, Fatos Minarolli, Roza Xhuxha, Gjon Daka, Ndrek Prela, J. Dini, Ilia Shyti, Seit Boshnjaku, Mihal Stefa, Lec Bushati, Gj. Leka.

Regjia: Kristaq Dhamo
Skenari: Safet Kurti
Muzika: Pjetër Gaci
Producent: Shqipëria e Re
Viti: 1963
Kohëzgjatja: 102 min

Add to Cart:

  • Shipping Weight: 2lbs
  • 40 Units in Stock
  • Manufactured by: Kinostudio " Shqiperia e re"This product was added to our catalog on Saturday 14 April, 2012.

Your IP Address is: 54.90.202.184