Debatik

$12.95

Untitled Document Debatik
Përshkrimi: 1942. Tre vjet mbas pushtimit fashist, fëmijët krijojnë organizatën e fëmijëve anti fashistë që e quajtën Debatik. Coli, një djalë i varfër jetim pranohet në Debatik. Ai arrin të lajmërojë mësuesin komunist që është në kurth dhe vritet në një moment tensioni. Xha Demiri e gjen të vdekur dhe e merr në karrocë.

Bashkëpunëtorë: Viktor Gjika, Grigor Ikonomi, Ksenofon Dilo, Vitori Çeli, Koço Tollko

Aktorë: Dhimiter Pecani, Pullumb Dervishi, Shpetim Zani, Gj. Osmanlliu, Roland Trebicka, B. Tila, Mario Ashiku, Skender Plasari, Luigjina Leka, Llazer Vlashi, Seit Boshnjaku, Gjon Karma, Sulejman Pitarka, Sander Prosi, Besim Levonja, Ndrek Shkjezi, Qenan Toro, Tonin Konçi, Dhionis Koçi, Ilia Shyti, Violeta Manushi, Mihal Stefa, Liza Vorfi, Dario Llukaçi, Zejnulla Hatibi, Llazar Morcka, Zihni Bega, Muharrem Fejzo, Drita Kallamata, Ndre Gjetani, Myzejen Luari.

Vlerësime: Filmi më i mirë në retrospektivën e filmit shqiptar në Festivalin e XV të Giffonit, Salerno, Itali 1985. U nderua me pllakë të veçantë të dhënë nga "Rotari Club" Salerno.

Regjia: Hysen Hakani, Gëzim Erebara
Skenari: Hysen Hakani, Gëzim Erebara
Muzika: Tish Daija
Producent: Shqipëria e Re
Viti: 1961
Kohëzgjatja: 69 min

Add to Cart:

  • Shipping Weight: 2lbs
  • 20 Units in Stock
  • Manufactured by: Kinostudio " Shqiperia e re"This product was added to our catalog on Saturday 14 April, 2012.

Your IP Address is: 54.226.41.91