Femijet e saj

$12.95

Femijet e saj
Përshkrimi: Vitet '50. Ngjarjet zhvillohen ne nje fshat te thelle malor, ku nje qen i terbuar kafshon djalin e Fatimes. Doktori i fshatit e keshillon Fatimen te vrapoje ne qytet per ti bere tetanozin, por ajo e con femijen te Remja nje grua qe sheron duke perdorur magjine. Semundja e djalit te vogel perparoi dhe ai vdiq.

Bashkëpunëtorë: Sokrat Musha, Vitori Celi, Xhevat Behri

Aktorë: Marie Logoreci, Xhemal Berisha, Naim Frasheri, Loro Kovaci, Bejtulla Turkeshi, Esma Agolli, Pjeter Gjoka, Vangjeli Pikuli, Marika Kallamata

Vlerësime: Eshte paraqitur nga regjisori si pune dipllome ne shkollen e larte te Arteve ne Prage, Cekosllovaki .

Regjia: Hysen Hakani
Skenari: Hysen Hakani
Muzika: Tish Daija
Producent: Shqiperia e re
Viti: 1957
Kohëzgjatja: 11 min

Add to Cart:

  • Shipping Weight: 2lbs
  • 50 Units in Stock
  • Manufactured by: Kinostudio " Shqiperia e re"This product was added to our catalog on Friday 13 April, 2012.

Your IP Address is: 54.167.83.233