Shoku yne Tili

$12.95

Përshkrimi: Tili është një nxënës i vështirë që bëhet problem për familjen dhe shkollën dhe i sjell shqetësime sidomos mësuese Besës. Fëmijë si Tili kërkojnë një kujdes të veçantë, durim dhe takt, në mënyrë që të shfaqin më të mirën e tyre. Filmi trajton probleme sociale që kërkojnë vullnet dhe këmbëngulje si nga shkolla ashtu edhe nga familja.

Bashkëpunëtorë: Pëllumb Kallfa, Shyqyri Sako, Elda Bushati, Elsa Budini, Fahri Jukniu

Aktorë: Elida Janushi, Arben Lati, Lutfi Hoxha, Zyliha Miloti, Vasillaq Vangjeli, Mirketa Çobani, Zef Bushati, Ndrek Shkjezi, Minella Borova, Antoneta Papapavli, Shkelqim Fejzo, Mimika Luca, Erion Spiro

Vlerësime: Filmi nderohet me cmim te ecante ne festivalin e 8 Nderkombetar te Salernos, Itali. Elida Janushi dhe Ndrek Shkjezi u nderuan me medaljonin e Festivalit te V te Filmit Artistik Shqiptar perkatesisht per rolin e Beses dhe te mesuesit te gjografise.

Regjia: Fehmi Hoshafi
Skenari: Qazim Kashari, Naum Bitri, Halil Kamberi
Muzika: Tasim Hoshafi
Producent: Shqiperia e Re
Viti: 1981
Kohëzgjatja: 74 min


Add to Cart:

  • Shipping Weight: 2lbs
  • 2 Units in Stock
  • Manufactured by: Kinostudio " Shqiperia e re"This product was added to our catalog on Friday 20 April, 2012.

Your IP Address is: 54.226.41.91