Qortimet e vjeshtës

$12.95

Përshkrimi: Vitet 30. Në këtë kohë idetë komuniste progresive po hynin në Shqipëri. Kujtimi, një student revlucionar, donte të ndryshonte jetën e të vuajturve nën regjimin e Mbretit Zog. Përmes objektivit të aparatit të tij fotografik ai sheh atmosferën e rëndë të kohës, varfërinë e njerëzve të thjeshtë.

Bashkëpunëtorë: Bashkim Asllani, Kleo Nini, Spiro Konduri

Aktorë: Kastriot Çaushi, Sander Prosi, Ndrek Luca, Serafin Fanko, Sulejman Dibra, Tinka Kurti, Stavri Shkurti, Ilia Shyti, Ndrek Prela, Enver Dauti, Adem Gjyseli, Viktor Bruçeti, Lec Bushati, Vitore Nino, Vasian Lame, Astrit Fani, Petrit Malaj, Arben Seferi, Ilirian Çuçi, Paulin Vilajeti, Lec Shllaku, Sadush Ylli, Arben Kumbaro, Sokol Gjyzeli, Sulejman Kafexhiu, Arben Beqiri, Zhaklina Dhimojani

Vlerësime: Filmi fitoi çmimin e dytë dhe medalionin në Festivalin e V të Filmit Shqiptar mbajtur në 19-23 prill 1983. Kastriot Çaushi u nderua me kupën e Festivalit për interpretimin e rolit të Kujtimit.

Regjia: Kristaq Dhamo
Skenari: Peçi Dado, Kristaq Dhamo
Muzika: Limoz Dizdari
Producent: Shqipëria e Re
Viti: 1981
Kohëzgjatja: 86 min


Add to Cart:

  • Shipping Weight: 2lbs
  • 2 Units in Stock
  • Manufactured by: Kinostudio " Shqiperia e re"This product was added to our catalog on Friday 20 April, 2012.

Your IP Address is: 54.167.83.233