Plaku dhe Hasmi

$12.95

Përshkrimi: Lufta e Dytë Botërore. Fashistët Italianë kishin internuar në jug të Shqipërisë një numër të madh njerëzish që kishin bërë rezistencë në 7 Prill 1939 kuar ata zbarkuan në Shqipëri. Midis tyre është një plak që e thërrisnin të gjithë "daja". Në retrospektivë jepen aspekte nga lufta e asaj dite. Daja lufton përkrah me të rinjtë. Më vonë ai bashkohet me partizanët.

Bashkëpunëtorë: Lionel Konomi, Sali Allmuça, Neriman Furxhi, Lavdim Fortuzi

Aktorë: Sander Prosi, Vasjan Lami, Paskal Semini, Marta Burda

Regjia: Hysen Hakani
Skenari: Vath Koreshi
Muzika: Shaqir Kodra
Producent: Shqiperia e Re
Viti: 1981
Kohëzgjatja: 27 min


Add to Cart:

  • Shipping Weight: 2lbs
  • 2 Units in Stock
  • Manufactured by: Kinostudio " Shqiperia e re"This product was added to our catalog on Friday 20 April, 2012.

Your IP Address is: 54.167.83.233