Një ndodhi në port

$12.95

Përshkrimi: Fallsifikohen të dhënat laboratorike të kontrollit të mallit në dëm të cilësisë. Kjo bën që të prishet kontrata me një firmë të huaj. Për këtë dyshohet një specialist që merret me kontratat. Me këto akte sabotatorët synojnë të humbasin gjurmët dhe të krijonë pasiguri. Kjo gjë shakton trazira në marrëdhëniet dashurore të Lindës me Artanin djalin e specalistit të portit.

Bashkëpunëtorë: Ilia Terpini, Kleo Nini, Shpresa Papapavllo, Koço Tollko

Aktorë: Demir Hyskja, Thimi Filipi, Spiro Urumi, Agim Shuke, Xhemal Tafaj, Violeta Dede, Mirush Kabashi, Vangjel Heba, Adriana Ceka, Tonin Ujka, Mitjadh Popi, Adonis Filipi, Napolon Llalla, Gaqo Spiro, Petrit Llanaj

Regjia: Hysen Hakani
Skenari: Kadri Piro, Lirim Pullumbi
Muzika: Hajg Zaharjan
Producent: Shqiperia e Re
Viti: 1981
Kohëzgjatja: 54 min


Add to Cart:

  • Shipping Weight: 2lbs
  • 2 Units in Stock
  • Manufactured by: Kinostudio " Shqiperia e re"This product was added to our catalog on Friday 20 April, 2012.

Your IP Address is: 54.167.83.233