Në prag të lirisë

$12.95

Përshkrimi: Të mbështetur nga nazistët gjermanë, tradhëtarët e kombit formojnë qeverinë kuislinge. Qemal Orbanaj, një i ri, demaskon manovrat e pseudodemokratëve si dhe të Emirës të cilën e ka dashur dikur. Me krijimin e Qeverisë së Përkohëshme, tradhëtarët humbasin shpresat dhe arratisen. Ndërkohë fillon lufta për çlirimin e Tiranës.

Bashkëpunëtorë: Saim Kokona, Arben Basha, Krisanthi Kotmilo, Vangjel Leka

Aktorë: Bujar Asqeriu, Agim Qirjaqi, Elvira Diamanti, Edmond Tare, Sulejman Pitarka, Kristaq Skrami, Ndrek Shkjezi, Sotiraq Bratko, Gezim Kaceli, Liza Laska, Pjeter Gjoka, Gjergj Lala, Arben Piro, Avni Rada, Lutfi Hoxha, Lec Shllaku, Antigoni Gaxhi

Regjia: Ibrahim Muça, Kristaq Mitro
Skenari: Ibrahin Muça, Kristaq Mitro
Muzika: Kujtim Laro
Producent: Shqiperia e Re
Viti: 1981
Kohëzgjatja: 77 min


Sold Out
  • Shipping Weight: 2lbs
  • 0 Units in Stock
  • Manufactured by: Kinostudio " Shqiperia e re"This product was added to our catalog on Friday 20 April, 2012.

Your IP Address is: 54.90.202.184