Kërcënimi

$12.95

Përshkrimi: Filmi tregon tentativat e armiqve të jashtëm që përpiqen të depërtojnë në objeket e rëndësishme ushtarake të vendit tonë. Agjenturat e huaja kërkojnë të rekrutojnë Arbenin, inxhinier konstruktor në një bazë detare dhe për këtë shfrytëzojnë miqësinë e tij me Emën, vajza e një agjenteje me kombësi të huaj. Ema vendos të denoncojë vetvehten ndërsa Arbeni nuk e pranon një tradhëti të tillë.

Bashkëpunëtorë: Ilia Terpini, Astrit Tota, Marika Vila, Koço Tollko

Aktorë: Rajmonda Bulku, Piro Kita, Aleksander Pogaçe, Bep Shiroka, Antoneta Papapavli, Vangjel Agora, Skender Çala, Agron Gashi, Karafil Shena, Andon Koço, Stavri Shkurti

Regjia: Mark Topallaj
Skenari: Apostol Nasi
Muzika: Robert Radoja
Producent: Shqipëria e Re
Viti: 1981
Kohëzgjatja: 69 min


Add to Cart:

  • Shipping Weight: 2lbs
  • 2 Units in Stock
  • Manufactured by: Kinostudio " Shqiperia e re"This product was added to our catalog on Friday 20 April, 2012.

Your IP Address is: 54.167.83.233