Dita e pare e emerimit

$12.95

Përshkrimi: Bardha është përgjegjëse sektori në një kooperativë bujqësore, ndërsa Gjika përgjegjës turni në një minierë. Për punë të palodhur ata emërohen në dikastere të ministrisë, Bardha, drejtoreshë në një ministri ndërsa Gjika zv ministër. Këto emërime priten me gëzim nga minatorët dhe kooperativistët.

Bashkëpunëtorë: Saim Kokona, Arben Basha, Marika Vila, Gezim Sula

Aktorë: Roza Anagnosti, Fane Bita, Viktor Çavo, Fadil Kujovska, Birçe Hasko, Margarita Xhepa

Regjia: Rikard Ljarja
Skenari: Kiço Blushi
Muzika: Robert Radoja
Producent: Shqipëria e Re
Viti: 1981
Kohëzgjatja: 38 min


Sold Out
  • Shipping Weight: 2lbs
  • 0 Units in Stock
  • Manufactured by: Kinostudio " Shqiperia e re"This product was added to our catalog on Friday 20 April, 2012.

Your IP Address is: 54.90.202.184