Skëterrë 43

$12.95

Përshkrimi: Revoltë në një kamp përqëndrimi fashist në vitin 1943, kundër metodave barbare, terrorit. Të burgosurit kryengritës si: profesori, piktori, Hekurani, Ariani, Mira, Shpresa, organizohen dhe mbajnë lidhje të vazhdueshme me rezistencën jashtë kampit. Me rezistencë të fortë ata arrijnë të shkatërrojnë skëterrën fashiste.

Bashkëpunëtorë: Saim Kokona, Namik Prizereni, Nazmie Sula, Gezim Sula

Aktorë: Agim Qirjaqi, Xhevdet Ferri, Sheri Mita, Jorgaq Tushe, Birce Hasko, Ndrek Shkjezi, Leka Selfa, Violeta Dede, Piro Qiqi, Mario Ashiku, Liza Hajati, Vangjel Toçe, Sulejman Dibra, Drini Hila, Arjana Dosti, Ferdinand Radi, Grigor Stavri, Rikard Ljarja

Regjia: Rikard Ljarja
Skenari: Bashkim Shehu
Muzika: Zef Çoba
Producent: Shqiperia e Re
Viti: 1980
Kohëzgjatja: 92 min


Add to Cart:

  • Shipping Weight: 2lbs
  • 12 Units in Stock
  • Manufactured by: Kinostudio " Shqiperia e re"This product was added to our catalog on Thursday 19 April, 2012.

Your IP Address is: 54.83.81.52