Pas vdekjes

$12.95

Përshkrimi: Ekranizim i një nga thesareve te letërsisë shqipe "Klubi i Selanikut" të Çajupit. Viti 1908. Disa pseudo patriotë shqiptarë formojnë një klub me pretendimin se punojnë për të mirën e Shqipërisë. Secili nga ta ka një ëndërr: të jetë i famshëm dhe i pavdekshëm. Kjo dëshirë sfilitëse për famë dhe pavdekësi është vënë në shënjestër nëpërmjet sarkazmës, veçanërisht me lojën e Zenelit, shërbyesit të Skenderbeut.

Bashkëpunëtorë: Bashkim Asllani, Bujar Luca, Marika Vila, Skender Nuzi

Aktorë: Kadri Roshi, Pavlina Mani, Robert Ndrenika, Prokop Murra, Shpetim Shmili, Piro Xeci

Regjia: Kujtim Cashku
Skenari: Nexhati Tafa
Muzika: Sokol Shupo
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Viti: 1980
Kohëzgjatja: 54 min


Add to Cart:

  • Shipping Weight: 2lbs
  • 12 Units in Stock
  • Manufactured by: Kinostudio " Shqiperia e re"This product was added to our catalog on Thursday 19 April, 2012.

Your IP Address is: 54.163.39.19