Partizani i vogel Velo

$12.95

Përshkrimi: I vogli Velo mezi pret të rritet dhe të bëhet partizan i vërtetë. Kjo dëshirë e tij forcohet edhe më shumë pas vrasjes së të atit nga armiqtë dhe ai insiston që ta zëvëndësojë atë me çdo kusht. Disa herë ai nuk pranohet në rradhet e partizanëve për shkak të moshës së tij të vogël dhe të "pushkës që është më e gjatë se ai". Por Velo nuk jepet. Më në fund ai arrin të pranohet në rradhët e partizanëve.

Bashkëpunëtorë: Faruk Basha, Astrit Tota, Marika Vila, Flora Uka

Aktorë: Petro Papakosta, Kadri Roshi, Pandi Raidhi, Stavri Shkurti, Ilir Çelia, Fitnete Tiço, Eduart Çala, Artan Imami, Merita Çela

Regjia: Xhanfize Keko
Skenari: Anastas Kondo, Natasha Lako
Muzika: Kujtim Laro
Producent: Shqiperia e Re
Viti: 1980
Kohëzgjatja: 55 min


Add to Cart:

  • Shipping Weight: 2lbs
  • 22 Units in Stock
  • Manufactured by: Kinostudio " Shqiperia e re"This product was added to our catalog on Thursday 19 April, 2012.

Your IP Address is: 54.90.202.184