Nusja

$12.95

Përshkrimi: Shqipëria e Veriut në 1911. Sadik Aliaj marton të birin Baliun me Bardhën e cila në të vërtetë dashuron Sokol Demën të cilit i ka premtuar martesë por që turqit e kanë futur në burg. Natën e Martesës, Bardha i tregon Baliu sekretin e saj. Ky rrëfim i prerë dhe i pazakontë e ve Baliun në dilemë: ose ta vrasë nusen, siç e do kanuni, ose ta dorëzojë te prindërit e Sokol Demës.

Bashkëpunëtorë: Bardhyl Martiniani, Astrit Tota, Atalanta Pasko, Lavdim Fortuzi

Aktorë: Edmond Budina, Ermira Bahidi, Ndrek Luca, Tinka Kurti, Lec Bushati, Pertef Larti, Drita Pelingu, Agron Dizdari, Lec Vuksani, Lazër Filipi

Regjia: Gëzim Erebara
Skenari: Agim Gjakova
Muzika: Aleksandër Lalo
Producent: Shqipëria e Re
Viti: 1980
Kohëzgjatja: 38 min


Add to Cart:

  • Shipping Weight: 2lbs
  • 12 Units in Stock
  • Manufactured by: Kinostudio " Shqiperia e re"This product was added to our catalog on Thursday 19 April, 2012.

Your IP Address is: 54.163.39.19