Një shoqe nga fshati

$12.95

Përshkrimi: Kinokomedi që pason "Zonjën nga qyteti". Ollga përgatitet të shkojë në konferencën e gruas aktiviste ku do të flasë për eksperiencën e saj në lidhje me luftën kundër koncepteve konservative. Gjatë një atmosfere të ngrohtë, Ollga i këndon ninullën e parë nipit të saj të porsalindur: "Na ishte njëherë një Ollgë që mbahej si zonjë.. Kohët kaluan dhe zonja u bë një nga ne, një shoqe nga fshati".

Bashkëpunëtorë: Rudolf Radovani, Arben Basha, Krisanthi Kotmilo, Fahri Jukniu

Aktorë: Violeta Manushi, Robert Ndrenika, Sotiraq Bratko, Pandi Raidhi, Rajmonda Bulku, Stavri Shkurti, Elvira Diamanti, Mirush Kabashi

Vlerësime: Pandi Raidhi u nderua me medaljonin e Festivalit të IV të Filmit Artistik Shqiptar 1981 per rolin e Bakos.

Regjia: Piro Milkani
Skenari: Ruzhdi Pulaha
Muzika: Agim Krajka
Producent: Shqiperia e Re
Viti: 1980
Kohëzgjatja: 75 min


Add to Cart:

  • Shipping Weight: 2lbs
  • 23 Units in Stock
  • Manufactured by: Kinostudio " Shqiperia e re"This product was added to our catalog on Thursday 19 April, 2012.

Your IP Address is: 54.83.81.52