Ne kufi te dy legjendave

$12.95

Përshkrimi: Ngjarjet zhvillohen në kënetën e Nusekanës për të cilën flitet edhe në një legjendë. Në këtë kantier vijnë për të kryer praktikën mësimore dy studente të vitit të parë të agronomies, Eda me Borën. Pasioni për profesionin i mobilizon vajzat të ambientohen me jetën. Midis Borës dhe Fanit, agronom i ri, lindin shkëndijat e dashurisë.

Bashkëpunëtorë: Aleksandër Kasneci, Azis Karalliu, Atalanta Pasko, Skënder Nuzi

Aktorë: Vjollca Pepa, Eduart Makria, Matilda Makoçi, Thimi Filipi, Birçe Hasko, Elida Cangonji, Kristaq Skrami

Regjia: Piro Milkani
Skenari: Vath Koreshi
Muzika: Çesk Zadeja
Producent: Shqiperia e Re
Viti: 1980
Kohëzgjatja: 63 min


Sold Out
  • Shipping Weight: 2lbs
  • 0 Units in Stock
  • Manufactured by: Kinostudio " Shqiperia e re"This product was added to our catalog on Thursday 19 April, 2012.

Your IP Address is: 54.83.81.52