Mengjese te reja

$12.95

Përshkrimi: Ditët e para pas çlirimit Agroni dhe Nora, dy të rinj partizanë, ngarkohen me detyra të rëndësishme në një qytet bregdetar. Së shpejti do të martohen por Nora vuan nga glaukoma. Mjeku që e kuron, Epaminonda, nuk e ndihmon të kalojë sëmundjen, sepse Nora është përfaqësuese e pushtetit popullor.

Bashkëpunëtorë: Gavrosh Haxhihyseni, Shyqyri Sako, Elsa Bushati, Flora Uka

Aktorë: Aleksander Pogace, Jetmira Dusho, Kastriot Caushi, Lec Bushati, Tinka Kurti, Antoneta Fishta, Filika Ujka

Regjia: Muharrem Fejzo
Skenari: Nasi Lera
Muzika: Maksim Shehu
Producent: Kinostudio "Shqiperia e re"
Viti: 1980
Kohëzgjatja: 58 mi


Sold Out
  • Shipping Weight: 2lbs
  • 0 Units in Stock
  • Manufactured by: Kinostudio " Shqiperia e re"This product was added to our catalog on Thursday 19 April, 2012.

Your IP Address is: 54.83.81.52