Ne çdo stinë

$12.95

amplitudave shpirtërore të dashurisë së tyre, filmi zbulon ëndrrat, dëshirat dhe preferencat e tyre. Me karakteret që kanë pak a shumë të njëjtën moshë por edhe ndryshime midis njëri tjetrit, filmi jep portretin e studentit të ri.

Bashkëpunëtorë: Pellumb Kallfa, Alush Shima, Neriman Furxhi, Spiro Konduri

Aktorë: Anisa Markajan, Arben Imami, Pavlina Leka, Spiro Dumi, Ermira Bahidi, Ardian Cerga, Ylli Demneri, Tomor Nushi, Karafil Shena, Ema Shteto

Vlerësime: Anisa Markajan merr kupën e Festivalit të IV të Filmit Artistik Shqipar 1981 për rolin e Zanës dhe Arben Imami merr medaljonin e Festivalit.

Regjia: Viktor Gjika
Skenari: Bashkim Hoxha, Viktor Gjika
Muzika: Aleksander Peçi
Producent: Shqiperia e Re
Viti: 1980
Kohëzgjatja: 73 min


Add to Cart:

  • Shipping Weight: 2lbs
  • 23 Units in Stock
  • Manufactured by: Kinostudio " Shqiperia e re"This product was added to our catalog on Thursday 19 April, 2012.

Your IP Address is: 54.226.41.91