Karnavalet

$12.95

HTML Online Editor Sample

Përshkrimi: Ekranizim i komedisë "Karnavalet e Korçës" nga Spiro Çomora. Në ditët e karnavaleve, shërbyesja Nasta dhe Loni venë në lojë tregëtarin Nikollaq Jorganxhi dhe të shoqen Olimbinë. Ky është momenti ku ata mund të shprehin mendimin e tyre në lidhje me individët e zbrazët, materialistë dhe injorantë që përkrahin qeverinë. Filmi është komedia e parë muzikore shqiptare.

Bashkëpunëtorë: Petraq Lubonja, Shyqyri Sako, Elda Budini, Vangjel Leka

Aktorë: Mirush Kabashi, Xhovana Doko, Lisenko Malaj, Afërdita Pilkati, Agim Quku, Tatjana Kora, Ibrahim Tukiçi, Sotiraq Çili, Pëllumb Deçolli, Manushaqe Qenami, Lefter Besho

Vlerësime: Mirush Kabashi u nderua me medaljonin e Festivalit të IV të Filmit Artistik Shqiptar për rolin e Nikollaqit.

Regjia: Ismail Zhabjaku
Skenari: Gjergj Zheji, Ismail Zhabjaku
Muzika: Avni Mula
Producent: Shqiperia e Re
Viti: 1980
Kohëzgjatja: 81 min


Add to Cart:

  • Shipping Weight: 2lbs
  • 13 Units in Stock
  • Manufactured by: Kinostudio " Shqiperia e re"This product was added to our catalog on Thursday 19 April, 2012.

Your IP Address is: 54.163.39.19