Intedenti

$12.95

Përshkrimi: Në zemër të dimrit një intendent partizan niset për të çuar ushqime në spitalin partizan. Rrugës, ndeshet me patrullat gjermane dhe detyrohet të lërë ushqimet në dyqanin e Salos. Kur kthehet përsëri në dyqan, Salo i rrëfen se ushqimet ishin grabitur nga ballistët. Intendenti kërkon ndihmën e këshillit antifashist për të gjetur ushqimet e partizanëve dhe kështu zbulon bashkëpunëtorët e armiqve.

Bashkëpunëtorë: Aleksander Kasneci, Lirim Mulosmai, Adriana Elini, Lirim Mulosmani

Aktorë: Fitim Makashi, Admir Gjyzeli, Reshat Arbana, Lutfi Hoxha, Ilia Shyti, Petraq Xhillari, Pellumb Dervishi, Qemal Mehmeti, Ali Bega, Bilbil Kasmi

Regjia: Xhezair Dafa
Skenari: Sabri Godo
Muzika: Kozma Laro
Producent: Shqiperia e Re
Viti: 1980
Kohëzgjatja: 48 min


Add to Cart:

  • Shipping Weight: 2lbs
  • 12 Units in Stock
  • Manufactured by: Kinostudio " Shqiperia e re"This product was added to our catalog on Tuesday 17 April, 2012.

Your IP Address is: 54.163.39.19