Gezhoja e vjetër

$12.95

Përshkrimi: Serveti është shok i Pandit. Ky i fundit është rekrutuar nga agjentët e huaj të kundërspiunazhit për të kërkuar informacione në lidhje me një uzinë ushtarake ku punon shoku i tij Serveti. Për të arritur qëllimet e tij, Pandi e kërcënon Servetin i cili ka plagosur aksidentalisht një shok të tijin gjatë shërbimit ushtarak. Serveti refuzon t i shërbejë Pandit dhe vritet nga ai.

Bashkëpunëtorë: Niko Treni, Dhimiter Theodhori, Neriman Furxhi, Xhevat Behri

Aktorë: Vangjush Furxhi, Viktor Zhusti, Sotiraq Bratko, Gjergj Melo, Guljelm Radoja, Violeta Dede, Adem Gjyzeli, Ilia Shyti, Mirush Kabashi, Behije Çela

Vlerësime: Vangjush Furxhi u nderua me medaljonin e Festivalit të IV të Filmit Artistik Shqiptar për rolin e Thanasit si dhe Sotiraq Bratko për rolin e Kujtimit e Viktor Zhusti për rolin e Pandit.

Regjia: Saimir Kumbaro
Skenari: Neshat Tozaj
Muzika: Aleksander Lalo
Producent: Shqiperia e Re
Viti: 1980
Kohëzgjatja: 81 min


Add to Cart:

  • Shipping Weight: 2lbs
  • 21 Units in Stock
  • Manufactured by: Kinostudio " Shqiperia e re"This product was added to our catalog on Tuesday 17 April, 2012.

Your IP Address is: 54.167.83.233