Dëshmorët e Monumenteve

$12.95

Përshkrimi: Filmi i parë i xhiruar në bazë ngjarjesh të vërteta të ndodhura gjatë Luftës së Parë Botërore. Një ekspeditë austro Hungareze disponon informacione dhe ngre një zonë arkeologjike në qytetin e vjetër Apollonia. Ekspertët e kësaj ekspedite, si arkeologu Shniker, duan të grabisin monumente të lashta, por fshatarët e zonës të udhëhequr nga mësuesi luftojnë për t i mbrojtur. Austro Hungarezët ekzekutojnë mësuesin.

Bashkëpunëtorë: Gavrosh Haxhihyseni, Arben Basha, Shpresa Papapavllo, Fahri Jukniu

Aktorë: Demir Hyskja, Petrit Llanaj, Kadri Roshi, Andon Qesari, Shpetim Shmili, Aleksander Pogaçe, Filika Dimo, Vani Trako, Albert Verria, Josif Koçi, Ferdinand Radi, Sokrat Priftuli, Zani Ziçishti, Genc Hasani

Regjia: Fehmi Hoshafi
Skenari: Luan Rama
Muzika: Tasim Hoshafi
Producent: Shqiperia e Re
Viti: 1980
Kohëzgjatja: 75 min


Add to Cart:

  • Shipping Weight: 2lbs
  • 23 Units in Stock
  • Manufactured by: Kinostudio " Shqiperia e re"This product was added to our catalog on Tuesday 17 April, 2012.

Your IP Address is: 54.83.81.52