Radiostacioni

$12.95

Përshkrimi: Ekranizim i romanit "Nëntori i një kryeqyteti" të Ismail Kadaresë. Nëntor 1944. Një skuadër partizane, në të cilën është anëtare Teuta, merr urdhër të ringrenë Radio Tiranën. Partizanët mbledhin punonjësit e mëparshëm të Radio Tiranës dhe intelektualë të ndryshëm që kanë qëndruar larg gjatë kohës së luftës, që të ndihmojnë me transmetimin. Teuta bëhet folësja e parë për Tiranën e lirë.

Bashkëpunëtorë: Saim Kokona, Shyqyri Sako, Atalanta Pasko, Fahri Jukniu

Aktorë: Birçe Hasko, Elvira Diamanti, Rikard Ljarja, Adrian Hoxha, Pavlina Mani, Bujar Asqeriu, Grigor Stavri, Andon Koço, Agim Qirjaqi, Drita Pelingu, Shpetim Shmili, Antoneta Fishta, Behije Çela, Ilia Shyti, Mirush Kabashi, Roland Trebicka, Ndrek Shkjezi, Besa Imami, Gazmend Bujari, Marta Burda, Gjovalin Gjoka

Regjia: Rikard Ljarja
Skenari: Ismail Kadare
Muzika: Zef Çoba
Producent: Shqiperia e Re
Viti: 1979
Kohëzgjatja: 107 min


Add to Cart:

  • Shipping Weight: 2lbs
  • 12 Units in Stock
  • Manufactured by: Kinostudio " Shqiperia e re"This product was added to our catalog on Tuesday 17 April, 2012.

Your IP Address is: 54.83.81.52