Ne vinim nga lufta

$12.95

Përshkrimi: Borgjezët po bien, atyre u është vënë të pagujnë detyrimisht taksën e luftës. Prona private u shtetëzua gjerësisht. Gjatë këtyre ngjarjeve të pasluftës zbulohet puna e fshehtë e një specialisti llogaritar, Abdyli, i cili ndihmon borgjezët e shpronësuar dhe bashkëpunëtorët e fashizmit. Ai thirret për të dhënë llogari.

Bashkëpunëtorë: Lionel Konomi, Alush Shima, Atalanta Pasko, Spiro Konduri

Aktorë: Dhimiter Pecani, Pandi Raidhi, Muhamet Sheri, Vangjel Heba, Ilia Shyti, Tinka Kurti, Vangjo Kosta, Liza Vorfi, Mirush Kabashi, Mimoza Topalli, Dhimiter Trajçe, Lec Vuksani, Ndrek Shkjezi, Zija Grapshi, Enver Dauti, Vasillaq Vangjeli, Marika Kallamata, Sulejman Dibra

Regjia: Spartak Pecani
Skenari: Vladimir Meçaj
Muzika: Shaqir Kodra
Producent: Shqiperia e Re
Viti: 1979
Kohëzgjatja: 72 min


Add to Cart:

  • Shipping Weight: 2lbs
  • 21 Units in Stock
  • Manufactured by: Kinostudio " Shqiperia e re"This product was added to our catalog on Tuesday 17 April, 2012.

Your IP Address is: 54.163.39.19