Mysafiri

$12.95

Përshkrimi: "Mysafiri" është një agjent i sigurimit të shtetit i cili infiltrohet në agjenturat e zbilimit të huaj që operojnë në Shqipëri. Duke pasur në dorë disa të dhëna kompromentuese, të marra nga Agathia, agjentët e huaj kërcënojnë ing. Fation Papa dhe përpiqen ta detyrojnë të zbulojë informacione në lidhje me minerale të rralla në Shqipëri.

Bashkëpunëtorë: Bardhyl Martiniani, Azis Karalliu, Neriman Furxhi, Lavdim Fortuzi

Aktorë: Xhelal Tafaj, Stavri Shkurti, Esma Agolli, Thimi Filipi, Ndrek Luca, Petraq Xhillari, Pandi Siku, Liri Lushi, Lazer Vlashi, Spiro Urumi, Zhani Ziçishti, Lec Vuksani, Dhurata Seja, Frederik Fistani

Regjia: Hysen Hakani
Skenari: Mark Dodani, Hasan Petrela
Muzika: Shaqir Kodra
Producent: Shqiperia e Re.
Viti: 1979
Kohëzgjatja: 73 min


Add to Cart:

  • Shipping Weight: 2lbs
  • 23 Units in Stock
  • Manufactured by: Kinostudio " Shqiperia e re"This product was added to our catalog on Tuesday 17 April, 2012.

Your IP Address is: 54.90.202.184