Keshilltaret

$12.95

Përshkrimi: Fundi i vitit 1943. Të gjithë anëtarët e këshillit antifashist, të pranishëm në një ceremoni dasme në fshat, arrestohen. Gjermanët kanë arrestuar edhe dhëndërin. Këshillëtarët vihen nën presion për të nënshkruar një deklaratë kundër këshillit antifashist, si kusht i vetëm për lirimin e tyre. Ata refuzojnë dhe ndërkohë planifikojnë arratisjen e dhëndërit në rast të një ekzekutimi.

Bashkëpunëtorë: Bardhyl Martiniani, Azis Karalliu, Marika Vila, Lavdim Fortuzi

Aktorë: Kadri Roshi, Adem Gjyseli, Lazer Filipi, Luftar Pajo, Qemal Mehmeti, Ndriçim Xhepa, Harallamb Kaçani, Shpetim Shmili, Enver Dauti, Met Shehu, Xhafer Xhafa, Petraq Gega

Regjia: Xhezair Dafa
Skenari: Kujtim Gjonaj
Muzika: Sokol Shupo
Producent: Shqiperia e Re
Viti: 1979
Kohëzgjatja: 59 min


Add to Cart:

  • Shipping Weight: 2lbs
  • 9 Units in Stock
  • Manufactured by: Kinostudio " Shqiperia e re"This product was added to our catalog on Tuesday 17 April, 2012.

Customers who bought this product also purchased...

Your IP Address is: 54.167.83.233