Ceta e vogel

$12.95

Përshkrimi: Bazuar në ngjarjet e vërteta të heronjve të Vigut, pesë shokëve luftëtarë të ekzekutuar nga Germanët në veri të Shqipërisë gjtaë luftës së Dytë Botërore. Filmi "Çeta e vogël" është çensuruar dhe më pas e xhiruar në një version tjetër.

Bashkëpunëtorë: Pellumb Kallfa, Kleo Nini, Androniqi Vangjeli, Flora Uka

Aktorë: Xhelal Tafaj, Ymer Bala, Dashnor Zyberi, Ilir Dashi, Jul Nenshati, Dajana Saraçi, Mark Topallaj, Marie Logoreci, Ndrek Luca, Skender Sala, Gjon Karma, Lec Bushati, Ana Gjini, Viktor Burçeti, Skender Hakbuli, Estref Homaj

Regjia: Mark Topallaj
Skenari: Kol Jakova
Muzika: Gjon Kapedani
Producent: Shqiperia e Re
Viti: 1979
Kohëzgjatja: 56 min


Add to Cart:

  • Shipping Weight: 2lbs
  • 6 Units in Stock
  • Manufactured by: Kinostudio " Shqiperia e re"This product was added to our catalog on Tuesday 17 April, 2012.

Customers who bought this product also purchased...

Your IP Address is: 54.167.83.233