Vajzat me kordele te kuqe

$12.95

Përshkrimi: Filmi ka në qendër aktivitetin e Jetës, një vajzë e re, nxënëse në shkollën e vajzave. Jeta është anëtare e grupit ilegal dhe ngre në shkollën e saj grupin e të rejave antifashiste. Gjatë një feste, mësuesit fashistë duan të detyrojnë nxënësit të këndojnë himnin fashist, gjë që çon në një nga demonstratat më të mëdha në kryeqytet gjatë së cilës Jeta jep jetën.

Bashkëpunëtorë: Faruk Basha, Arben Basha, Neriman Furxhiu, Fahri Jukniu

Aktorë: Marjeta Ilo, Anisa Markajan, Vangjel Heba, Tinka Kurti, Drita Pelingu, Shpresa Berdellima, Dhimitra Plasari, Arben Imami, Edmond Budina, Sander Prosi, Zhani Ziçishti, Edita Shkreta, Rudina Kovaçi, Vangjel Toçe, Llambi Kaçani, Agim Shuke, Marika Kallamata, Eva Pellumbi, Vegim Xhani

Regjia: Gëzim Erebara
Skenari: Luan Rama, Gëzim Erebara
Muzika: Aleksandër Lalo
Producent: Shqipëria e Re
Viti: 1978
Kohëzgjatja: 84 min


Add to Cart:

  • Shipping Weight: 2lbs
  • 12 Units in Stock
  • Manufactured by: Kinostudio " Shqiperia e re"This product was added to our catalog on Tuesday 17 April, 2012.

Your IP Address is: 54.163.39.19