Pas gjurmeve

$12.95

Përshkrimi: Periudha e pas luftës. Fëmijët vërejnë një banor të ri, xha Lipen, në lagjen ku jetojnë. Sapo ai vendoset në këtë lagje, një tjetër person endet andej duke shitur plaçka të vjetra. Gjatë pushtimit, plaçkaxhiu ka asistuar në arrestimin e xhaxhait të Luanit. Luani dhe fëmijët e tjerë zbulojnë se të dy burrat po përpiqen të hedhin në erë centralin elektrik të qytetit. Fëmijët lajmërojnë organet e sigurimit të shtetit.

Bashkëpunëtorë: Petraq Lubonja, Shyqyri Sako, Shpresa Papapavllo, Flora Uka

Aktorë: Sulejman Pitarka, Ylli Trajçe, Herion Mustafaraj, Genci Mosho, Arben Çekani, Dritan Kaba, Sotiraq Çili, Dhorkë Orgocka, Sokol Angjeli, Dhimitër Orgocka

Vlerësime: Fiton çmimin e veçante, medalje argjendi,në Festivalin e IX Ndërkombëtar të filmave për fëmijë dhe të rinj në Giffoni Vale Piana, Salerno Itali, 1979.

Regjia: Xhanfize Keko
Skenari: Skifter Kelliçi
Muzika: Nikolla Zoraqi
Producent: Shqipëria e Re
Viti: 1978
Kohëzgjatja: 81 min


Add to Cart:

  • Shipping Weight: 2lbs
  • 24 Units in Stock
  • Manufactured by: Kinostudio " Shqiperia e re"This product was added to our catalog on Tuesday 17 April, 2012.

Your IP Address is: 54.163.39.19