Nusja dhe shtetrrethimi

$12.95

Përshkrimi: Shpresa shkon në një shtëpi bashkëpunëtorësh të fashizmit për të shitur qëndizma, dhe kryen një atentat të rëndësishem. Pas kësaj i duhet të dalë në ilegalitet e veshur si nuse. Për këtë ajo ndihmohet nga shokët me të cilët ka bashkëpunuar për atentatin. Kështu Shpresa shpëton nga shtetrrethimi.

Bashkëpunëtorë: Bardhyl Martiniani, Azis Karalliu, Atalanta Pasko, Vangjel Leka

Aktorë: Rajmonda Bulku, Llazi Serbo, Thimi Filipi, Sotiraq Bratko, Kastriot Çaushi, Gjergj Lala, Marta Burda, Irakli Lefteri

Regjia: Ibrahim Muça, Kristaq Mitro
Skenari: Elena Kadare
Muzika: Kujtim Laro
Producent: Shqipëria e Re
Viti: 1978
Kohëzgjatja: 49 min


Add to Cart:

  • Shipping Weight: 2lbs
  • 23 Units in Stock
  • Manufactured by: Kinostudio " Shqiperia e re"This product was added to our catalog on Tuesday 17 April, 2012.

Your IP Address is: 54.163.39.19