Nga mesi i erresires

$12.95

HTML Online Editor Sample

Përshkrimi: Petriti hyn si pastrues në Ministrinë e Brendëshme. Djaloshi i ri zbulon shumë të fshehta të këtyre korridoreve dhe të bashkëpunëtorëve të fashizmit. Ai kërkon të largohet, por njihet me Gjergjin, një ilegal që i kërkon të vazhdojë të punojë me durim. Plot ankth dhe kurajo ai indihmon ilegalët për të rrëmbyer një arkiv të rëndësishëm.

Bashkëpunëtorë: Petraq Lubonja, Shyqyri Sako, Krisanthi Kotmilo, Asim Raxhimi

Aktorë: Krenar Arifi, Perika Gjezi, Zhani Ziçishti, Ndrek Luca, Enver Dauti, Albert Verria, Reshat Arbana, Fitim Makashi, Ilia Shyti, Mirush Kabashi, Liza Hajati, Tonin Ujka, Anton Pilo, Theofil Haxhijani, Ferdinand Radi

Regjia: Kristaq Dhamo
Skenari: Vath Koreshi, Neshat Tozaj
Muzika: Kujtim Laro
Producent: Shqipëria e Re
Viti: 1978
Kohëzgjatja: 93 min


Add to Cart:

  • Shipping Weight: 2lbs
  • 23 Units in Stock
  • Manufactured by: Kinostudio " Shqiperia e re"This product was added to our catalog on Tuesday 17 April, 2012.

Your IP Address is: 54.163.39.19