Kinostudio " Shqiperia e re"
Foto e produktit Item Name- Cmimi
Mengjese te reja

Mengjese te reja

Përshkrimi:  Ditët e para pas çlirimit Agroni dhe Nora, dy të rinj partizanë, ngarkohen me detyra të...
$12.95

... more info
Sold Out

Mesim per Linden

Mesim per Linden

Untitled Document Përshkrimi:  Një kino spektakël me në qendër fëmijët, marrë nga një shfaqje e teatrit të kukullave....
$12.95

Add:

Mesonjëtorja

Mesonjëtorja

Përshkrimi:  Dafina, nje grua e re e shkolluar kthehet në qytet për të hapur shkollën e parë për vajzat. Ajo...
$12.95

Add:

Mimoza Llastica

Mimoza Llastica

Untitled Document Përshkrimi:  Në qendër të filmit është Mimoza, një vajzë e vogël kryeneçe dhe e perkëdhelur që jeton në mes...
$12.95

Add:

Montatorja

Montatorja

Untitled Document Përshkrimi:  Hëna, duke punuar në një kantjer industrial, i lind dëshira për t'u bërë saldatore. Kjo ëndër bëhet...
$12.95

Add:

Monumenti

Monumenti

Përshkrimi:  Një lulishtar plak, Xha Llambi, kujdeset në mes të luftës për lulet. Nazistët i kërkojnë atij disa kurora lulesh për të...
$12.95

Add:

Mysafiri

Mysafiri

Përshkrimi:  "Mysafiri" është një agjent i sigurimit të shtetit i cili infiltrohet në agjenturat e...
$12.95

Add:

Ndergjegjia

Ndergjegjia

Untitled Document Përshkrimi:  Fitimi punon si mekanik në një oficinë. Nga pakujdesia, ai le pa rregulluar frenat e një kamioni, dhe i...
$12.95

Add:

Ne çdo stinë

Ne çdo stinë

amplitudave shpirtërore të dashurisë së tyre, filmi zbulon ëndrrat, dëshirat dhe preferencat e tyre. Me karakteret...
$12.95

Add:

Ne fillim te veres

Ne fillim te veres

Përshkrimi:  Viti '42. Në një qytet bregdetar, bëhen planet dhe penetrimet e illegalëve për të hedhur në erë një depo ushtarake me...
$12.95

Add:New Products For January

Tana
$12.95
ABC...ZH
$12.95
Balonat
$12.95
Debatik
$12.95
Toka jone
$12.95
Your IP Address is: 54.83.81.52