Kinostudio " Shqiperia e re"
Foto e produktit Item Name- Cmimi
Cirku ne Fshat

Cirku ne Fshat

Përshkrimi:  Agroni është një klloun i njohur cirku që bezdiset nga rokopuja e kafshëve të cirkut. Shemshedini është i mendimit t i...
$12.95

Add:

Cuca e Maleve

Cuca e Maleve

Untitled Document Përshkrimi:  Film muzikor sipas baletit me të njëjtin titull. Gjini, një malësor i pabindur është çkishëruar. Për...
$12.95

Add:

Debatik

Debatik

Untitled Document Debatik Përshkrimi:  1942. Tre vjet mbas pushtimit fashist, fëmijët krijojnë organizatën e fëmijëve anti fashistë që...
$12.95

Add:

Dëshmorët e Monumenteve

Dëshmorët e Monumenteve

Përshkrimi:  Filmi i parë i xhiruar në bazë ngjarjesh të vërteta të ndodhura gjatë Luftës së...
$12.95

Add:

Detrye e posacme

Detrye e posacme

Untitled Document Përshkrimi:  Filmi është bazuar në ngjarje reale të viteve 50. Tomorri është i infiltruar në një grup të agjenturave...
$12.95

Add:

Dimri i fundit

Dimri i fundit

Përshkrimi:  Gjermanët vijnë mes borës dhe dimrit. Në fshat mbeten vetëm gratë, të cilat luftojnë deri sa partizanët e plagosur, të...
$12.95

Add:

Dita e pare e emerimit

Dita e pare e emerimit

Përshkrimi:  Bardha është përgjegjëse sektori në një kooperativë bujqësore, ndërsa Gjika...
$12.95

... more info
Sold Out

Dollia e dasmes sime

Dollia e dasmes sime

Përshkrimi:  Ekranizim i novelës "Nusja e humbëtirës". Bela përgatitet të shkojë nuse në shtëpinë e Ganiut, të fejuarit të saj që do...
$12.95

Add:

Dueli i heshtur

Dueli i heshtur

Untitled Document Përshkrimi:  Përpjekjet e tre vetëve: kapter Rahmiut, Bepinos dhe Islamit për të rrëmbyer një motovedete ushtarake...
$12.95

Add:

Duke kerkuar pese oreshin

Duke kerkuar pese oreshin

Untitled Document Përshkrimi:  Heroi i filmit kërkon të merret me ndonjë lloj sporti, jo nga pasioni, por nga përtacia, pasi do të...
$12.95

Add:Your IP Address is: 54.83.81.52