Fjalore dhe metoda
Foto e produktit Item Name- Cmimi
Fjalor Frëngjisht-Shqip / Shqip-Frëngjisht

Fjalor Frëngjisht-Shqip / Shqip-Frëngjisht

Untitled Document Titulli: Fjalor Frëngjisht-Shqip / Shqip-Frëngjisht Me rreth 15 mijë fjalë Autori: Drita Hadaj Shtëpia botuese:...
$25.00

Add:

Fjalor gjermanisht- shqip

Fjalor gjermanisht- shqip

Megjithëse i kufizuar në numrin e artikujve (mbi 25.000 fjalë), ai pasqyron më së miri zhvillimin e madh që ka bërë gjuha shqipe, sidomos në...
$25.00

Add:

Fjalor i madh Italisht-Shqip

Fjalor i madh Italisht-Shqip

Titulli Fjalor i madh Italisht-Shqip 50 mijë fjalë, 145 mijë shembuj dhe shprehje, 1080 fjalë të urta Autorët Abedin Preza Ervin Preza Shtëpia...
$50.00

Add:

Fjalor kinezce - shqip

Fjalor kinezce - shqip

Untitled Document Titulli: Fjalor Kinezçe - Shqip Rreth 22,000 fjalë Autore: Donika Titka - Shi Jun Shtëpia botuese: Onufri, 2010 f. 304...
$35.00

Add:

Fjalor Shqip-Frëngjisht

Fjalor Shqip-Frëngjisht

Titulli: Fjalor Shqip-Frëngjisht Dictionnaire Albanais-Français Me 18 mijë fjalë Autori: Vedat Kokona Doktor "Honoris Causa" i Universitetit të...
$15.00

Add:

Fjalori i Gjuhes Shqipe

Fjalori i Gjuhes Shqipe

Titulli: Fjalor i gjuhës shqipe (2006) Fjalor për të gjithë me rreth 48,000 fjalë. Autorë: Jani Thomai, Miço Samara, Pavli Haxhillari, Hajri...
$50.00

Add:Your IP Address is: 54.90.202.184