Studime Historike
Foto e produktit Item Name- Cmimi
Flijimi per Lirine - Jakup Krasniqi

Flijimi per Lirine - Jakup Krasniqi

Titulli: Flijimi për lirinë Origjinali: Flijimi për lirinë Gjinia: Histori Autori: Jakup Krasniqi Shtëpia botuese: Buzuku...
$22.95

Add:

Historia e Skenderbeut

Historia e Skenderbeut

Titulli: Historia e Skënderbeut Origjinali: Historia e Skënderbeut Gjinia: Histori Autori: Marin Barleti Shqipëroi: Stefan l....
$24.95

Add:

Ibrahim Rrugova - Lidership i idealeve të mëdha

Ibrahim Rrugova - Lidership i idealeve të mëdha

Titulli: Ibrahim Rrugova - Lidership i idealeve të mëdha Origjinali: Ibrahim Rrugova - Lidership i idealeve të mëdha Gjinia: Histori Autori: Gjon...
$14.00

Add:

Masakra e Tivarit dhe përgjegjësia e shtetit shqiptar

Masakra e Tivarit dhe përgjegjësia e shtetit shqiptar

Titulli: Masakra e Tivarit dhe përgjegjësia e shtetit shqiptar Origjinali: Masakra e Tivarit dhe përgjegjësia e shtetit shqiptar...
$24.95

Add:

Mbreteria Dardane

Mbreteria Dardane

itulli: Mbretëria Dardane, histori e shkurtër e shtetit 2400 vjeçar Origjinali: Mbretëria Dardane, histori e shkurtër e...
$14.00

Add:Your IP Address is: 54.90.202.184