Filma artistike shqiptare
Foto e produktit Item Name- Cmimi
Kur xhirohej një film

Kur xhirohej një film

Përshkrimi:  Filmi trajton një temë të rëndësishme sociale në lidhje me familjen. Një film i ri po...
$12.95

Add:

Kur zbardhi nje dite

Kur zbardhi nje dite

Untitled Document Përshkrimi:  Filmi është ndërtuar në tre histori: "Armët", "Meço" dhe "Ura". Flet për...
$12.95

Add:

Liri a Vdekje

Liri a Vdekje

HTML Online Editor Sample Përshkrimi:  Komitët të udhëhequr nga Çerçiz Topulli, Mihal Grameno dhe Hajredin...
$12.95

Add:

Lugina e pushkatareve

Lugina e pushkatareve

Untitled Document Përshkrimi:  Met Sokoli, një pioner i ri, ndeshet me një bandë diversantësh që po hynin në Shqipëri. Ai përballon...
$12.95

Add:

Lulekuqet mbi mure

Lulekuqet mbi mure

Përshkrimi:  Jetimët e një strehe vorfnore, nën urdhërat e drejtorit dhe kujdestarit të tyre, pastrojnë çdo natë parrullat që njerëzit...
$12.95

Add:

Lume drite

Lume drite

Përshkrimi:  Bardhi punon si mësues në një fshat malor. Midis nxënësve është bërë problem Adushi, që ka braktisur shkollën. Por Bardhi i...
$12.95

Add:

Malet me blerim mbuluar

Malet me blerim mbuluar

Untitled Document Përshkrimi:  Viti 43. Kabo, Jaho si dhe Peliceli, një mjek Italian dhe Zeneli i vogël, mbajnë në një vig Lilo Laben,...
$12.95

Add:

Mengjese lufte

Mengjese lufte

Untitled Document Përshkrimi:  Lufta e Dytë Botërore. Disa fëmijë të një qyteti të vogël, Guri, Piro, Milo dhe Tomi përfshihen...
$12.95

Add:

Mengjese te reja

Mengjese te reja

Përshkrimi:  Ditët e para pas çlirimit Agroni dhe Nora, dy të rinj partizanë, ngarkohen me detyra të...
$12.95

... more info
Sold Out

Mesonjëtorja

Mesonjëtorja

Përshkrimi:  Dafina, nje grua e re e shkolluar kthehet në qytet për të hapur shkollën e parë për vajzat. Ajo...
$12.95

Add:Your IP Address is: 54.83.81.52