Filma artistike shqiptare
Foto e produktit Item Name- Cmimi
Ilegalet

Ilegalet

Përshkrimi:  Lëvizja Antifashiste në qytet ka marrë përpjestime të mëdha. Ndërkohë një emisar i SIM it zbulimi informativ i ushtrisë...
$12.95

Add:

Intedenti

Intedenti

Përshkrimi:  Në zemër të dimrit një intendent partizan niset për të çuar ushqime në spitalin...
$12.95

Add:

Kapedani

Kapedani

Përshkrimi: Në fshat në krye të kooperativës po komandon një grua dhe xha Sulo i ankohet për këtë shokut të tij Beqo. Kështu fillojnë...
$12.95

Add:

Karnavalet

Karnavalet

HTML Online Editor Sample Përshkrimi:  Ekranizim i komedisë "Karnavalet e Korçës" nga Spiro Çomora....
$12.95

Add:

Kërcënimi

Kërcënimi

Përshkrimi:  Filmi tregon tentativat e armiqve të jashtëm që përpiqen të depërtojnë në objeket e...
$12.95

Add:

Keshilltaret

Keshilltaret

Përshkrimi:  Fundi i vitit 1943. Të gjithë anëtarët e këshillit antifashist, të pranishëm në...
$12.95

Add:

Komisari i drites

Komisari i drites

Untitled Document Përshkrimi:  Çlirimi e gjeti Shqiperinë në padije dhe injorancë. Mbi 85 e popullsisë ishte analfabete. Luftëtari i...
$12.95

Add:

Koncert ne vitin 36

Koncert ne vitin 36

Përshkrimi:  Një këngëtare e re Donika, dhe një pianiste Eleni, nisin një turne koncertesh në qytete të vegjël provincialë duke kaluar me...
$12.95

Add:

Krevati i perandorit

Krevati i perandorit

Untitled Document Përshkrimi:  Filmi bazohet në poemën me fabul të Dritëro Agollit, mbi hyrjen e partizanit Meke ditën e parë të...
$12.95

Add:

Kur hiqen maskat

Kur hiqen maskat

Përshkrimi:  Këngët, humori dhe sarkazma e estradës janë kthyer në episode të një filmi gazmor që ve në lojë veprimet burokratike të...
$12.95

Add:New Products For January - DVD

Your IP Address is: 54.83.81.52