Filma artistike shqiptare
Foto e produktit Item Name- Cmimi
Femijet e saj

Femijet e saj

Femijet e saj Përshkrimi: Vitet '50. Ngjarjet zhvillohen ne nje fshat te thelle malor, ku nje qen i terbuar kafshon djalin e Fatimes. Doktori i...
$12.95

Add:

Fijet qe priten

Fijet qe priten

Përshkrimi:  Një agjent i huaj, Sami Ameni, zbret në aeroportin e Rinasit dhe menjëherë nis kërkimet për të aktivizuar një agjent tjetër,...
$12.95

Add:

Gezhoja e vjetër

Gezhoja e vjetër

Përshkrimi:  Serveti është shok i Pandit. Ky i fundit është rekrutuar nga agjentët e huaj të...
$12.95

Add:

Gjeneral Gramafoni

Gjeneral Gramafoni

Përshkrimi:  Në mesin e viteve 30 fillon penetrimi dhe parapërgatitja e pushtimit Italian të vitit 1939. Halit Berati një klarinetist virtuoz...
$12.95

Add:

Gjurma

Gjurma

Untitled Document Përshkrimi:  Doktor Artani punon në një kantier malor të sharrave. Mjek i talentuar, i vetkënaqur nga sukseset, pak...
$12.95

Add:

Gjurme ne kaltersi

Gjurme ne kaltersi

Përshkrimi:  Astriti, një pilot i ri, sapo ka dalë nga bangat e shkollës së aviacionit, arrin disa rezulate, por...
$12.95

... more info
Sold Out

Gunat permbi tela

Gunat permbi tela

Përshkrimi:  Në këtë film pëmblidhet si një vepër korale një nga ngjarjet më të rëndësishme historike, ikja nga Vlora e trupave italiane...
$12.95

Add:

Guximtaret

Guximtaret

Untitled Document Përshkrimi:  Ilirit i janë kultivuar në familje mendjemadhësia, egoizmi si një djalë i përkëdhelur. Shokët dhe...
$12.95

Add:

Horizonte te hapura

Horizonte te hapura

Untitled Document Përshkrimi:  Ngjarja bazohet në ngjarje reale në portin e Durrësit, ku punon Sokrati, Robert Çamçakizi dhe Urani, i...
$12.95

Add:

I teti ne bronx

I teti ne bronx

Përshkrimi: Në përvjetorin e vdekjes së komisarit Ibrahim Kovaçi, shtatë nga shokët e tij të luftës, mësuesi, Arifi, Alma, dr. Borova,...
$12.95

Add:Your IP Address is: 54.83.81.52