Filma artistike shqiptare
Foto e produktit Item Name Cmimi+
Apasionata

Apasionata

Motivi kryesor i sonates së famshme "Apasionata" te Ludvik Van Bethoven, nga një pune diplome, bëhet lajtmotiv në dashurine e Mires, studente e...
$12.95

Add:

Asgje nuk harrohet

Asgje nuk harrohet

Nje hetues po heton nje vrasje e cila ne fillim dukej si vrasje me motive te dobeta, por duke e hetuar kete ngjarje me ne thellesi, ai rikthehet edhe...
$12.95

Add:

Ata ishin Kater

Ata ishin Kater

Përshkrimi:  1944. Po afrohet liria. Në prag të Kongresit të Përmetit katër partizanë marrin detyrë të çojnë te partizanët një këngë....
$12.95

Add:

Balle per balle

Balle per balle

Përshkrimi:  Ekranizim i romanit të Isamil Kadaresë "Dimri i madh". Besnik Bermema ishte përkthyes në...
$12.95

Add:

Balonat

Balonat

Lufta Antifashiste zgjon edhe fëmijët. Me ndihmën e mësuesit te tyre ata mendojne te shkruajnë në balona parrulla qe t'i shohe i gjithe populli...
$12.95

Add:

Beni ecen vete

Beni ecen vete

Përshkrimi:  Benin nuk e lejojnë të luajë jashtë mureve të shtëpisë. Xha Thomai që vjen nga fshati, e merr me vehte dhe për herë të...
$12.95

Add:

Brazdat

Brazdat

Untitled Document Përshkrimi:  Marta është një vajzë e re energjike, e cila fiton simpatinë e të gjithëve kur vendos të bëhet...
$12.95

Add:

Ceta e vogel

Ceta e vogel

Përshkrimi:  Bazuar në ngjarjet e vërteta të heronjve të Vigut, pesë shokëve luftëtarë të...
$12.95

Add:

Cifti i lumtur

Cifti i lumtur

Përshkrimi:  Një komedi për jetën e viteve 70. Dy të rinj, që vijnë nga besime të ndryshme fetare, vendosin të martohen me njëri...
$12.95

Add:

Cirku ne Fshat

Cirku ne Fshat

Përshkrimi:  Agroni është një klloun i njohur cirku që bezdiset nga rokopuja e kafshëve të cirkut. Shemshedini është i mendimit t i...
$12.95

Add:Your IP Address is: 54.83.81.52