Advanced SearchItem Name- Price
Princesha Argjiro

Princesha Argjiro

  Titulli: Princesha Argjiro Poemë Autori: Ismail Kadare Shtëpia botuese: Onufri Viti: 2006 62 f.; 21 cm. Pesha: 0.1 kg ISBN...
$8.95

Add:

Prrilli i thyer

Prrilli i thyer

  Titulli: Prilli i thyer Roman Autori: Ismail Kadare Shtëpia botuese: Onufri F. 200 ; 21 cm. ISBN 99927-53-50-1 Pesha: 0.26 kg. Mbi...
$14.95

Add:

Ra ky mort dhe u pamë

Ra ky mort dhe u pamë

Titulli: Ra ky mort e u pamë Ditar për Kosovën Autori: Ismail Kadare Shtëpia botuese: Onufri 293 f.; 21 cm. Pesha: 0.38 kg. ISBN...
$14.95

Add:

Radiostacioni

Radiostacioni

Përshkrimi:  Ekranizim i romanit "Nëntori i një kryeqyteti" të Ismail Kadaresë. Nëntor 1944. Një...
$12.95

Add:

Stinë e mërzitshme në Olimp

Stinë e mërzitshme në Olimp

  Titulli: Stinë e mërzitshme në Olymp Dramë Autori: Ismail Kadare Shtëpia botuese: Onufri F. 200 ; 21 cm. Pesha: 0.26...
$9.95

Add:

Tri këngë zije per Kosovën

Tri këngë zije per Kosovën

  Titulli: Tri këngë zie për Kosovën Novela Autori: Ismail Kadare Shtëpia botuese: Onufri F. 89 ; 21 cm. Pesha: 0.12...
$9.95

Add:

Vajza e Agamenonit - Ismail Kadare

Vajza e Agamenonit - Ismail Kadare

HTML Online Editor Sample   Titulli: Vajza e Agamemnonit Autori: Ismail Kadare Shtëpia botuese: Onufri Viti: 2003, 2010 (ribotim) f. 114...
$10.00

Add:Back
Your IP Address is: 54.90.202.184